top of page

ONTRUIMEN VAN INBOEDELS UIT APPARTEMENTEN EN WONINGEN IN WILRIJK, ANTWERPEN

OPHALEN VAN INBOEDELS, MEUBELS EN HUISRAAD

Codiline uit Antwerpen (Wilrijk) is al ruim vijftien jaar actief als partner voor mensen die gaan verhuizen, scheiden of emigreren en hun inboedel niet meer nodig hebben. Wij zijn specialisten in het ontruimen van appartementen en huizen, ook in het geval van nabestaanden. We maken alles leeg en dat wat onbruikbaar is laten we volgens de wettelijke normen verwerken of vernietigen.

Onze zaakvoerder komt zelf met zijn toegewijde team van twaalf medewerkers de boedel, goederen, huisraad, meubilair en andere spullen bekijken. Als onderdeel van onze snelle service bieden we u een vrijblijvende offerte met een uiterst correcte prijs.

 

Wij kopen dus inboedels op en daarnaast schaffen we grote partijen aan uit voorraden en overstock, overschotten en restanten, grote loten, faillissementen en meer. Verder koopt Codiline allerlei tweedehandsmeubelen, brocante en antiek in.

Dankzij onze twee degelijke vrachtwagens met ladderliften kunnen we elke inboedel eventueel ook van een verdieping halen, veilig en snel inladen en vervoeren.

Twee keer per week kunt u op een veiling terecht om onze diverse spullen en goederen aan te kopen. Elke woensdag en vrijdag vanaf 9 uur is er een gerechtelijke veiling (soms ook met een niet-gerechtelijke veiling) in de veilingzaal van de gerechtsdeurwaarders van Antwerpen.

Wilt u graag meer weten over onze ruimservice of veilingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail!

bottom of page